Hoe kan ik verschillende prijzen hebben op mijn Shopify en Etsy winkels?

Kan ik verschillende prijzen hebben op mijn Shopify en Etsy winkels?

Ja, u kunt verschillende productprijzen hebben op Shopify en Etsy. Hier's hoe je het kunt doen:

1. Ga naar de "Instellingen" sectie van onze app.

1. Ga naar het "Configuratie" tabblad.

1. Navigeer naar "Etsy producten update-instellingen" en deselecteer de instelling van de gesynchroniseerde prijs.

Nadat je de synchronisatiefunctie voor jouw producten uitschakelt, kun je naar Etsy gaan en de prijzen handmatig aanpassen. U kunt er zeker van zijn dat de gewonnen prijs't gesynchroniseerd of bijgewerkt wordt tussen de twee platformen.

U kunt ook de prijs van uw producten verhogen of verlagen voordat u ze naar Etsy uploadt via onze app. Leer hoe je het kunt doen via dit artikel .