Hoe kunt u uw producten uploaden naar het etenstijl?

Volg de onderstaande stappen om individuele producten van verschillende Shopify collecties naar uw Etsy winkel te uploaden:

1. Ga naar de sectie "Producten" in Etsy Integratie & Synchronisatie.

1. Ga naar de sectie "Niet geüpload" en kies de producten die u wilt uploaden. (Je hebt de optie om naar producten te zoeken op art.nr. en titel.)

1. Hier zijn twee opties voor individueel uploaden van producten:
  • Upload enkel product: Om de producten individueel te uploaden, klik op de knop "Uploaden naar Etsy" , zoals beschreven in de onderstaande schermafbeelding:

• Uploaden door meerdere producten te selecteren: Als u meerdere producten tegelijkertijd wilt importeren, je hebt de optie om de producten te selecteren die je wilt uploaden en klik vervolgens op de knop "Producten uploaden naar Etsy" knop, zoals hieronder geïllustreerd in de schermafbeelding:

1. Zoek in uw Shopify product'de respectievelijke Etsy categorie:

1. Selecteer het Etsy verzendprofiel dat u wilt gebruiken in deze producten op Etsy.

1. Geef je productlijst een naam en klik op "Opslaan & Upload."

Uw producten worden nu geüpload naar de Etsy met alle gegevens van Shopify.

Opmerking: standaard zullen uw geüploade producten beschikbaar zijn in de sectie " Concept" van Etsy Listing. Je hebt twee opties om deze producten actief te maken op Etsy:

1. Alleen vanuit onze app: Selecteer het product dat je actief wilt maken en klik op de " Activeren op de knop Etsy" knop. zoals getoond in de onderstaande schermafbeelding.

1. Van Etsy Winkel: In je Etsy Winkel, ga naar de "Shop Manager"

• Ga naar je "Lijsten":

• Hierna ga je naar het "concept" sectie. U vindt dit aan de linkerkant van de lijstpagina:

• Selecteer tot slot de producten die je wilt maken "actief" en klik op "Publicatie.":