Problemen achtergrond van afbeeldingen

Waarom worden mijn achtergronden veranderd in zwart op Etsy?

Volgens de Etsy afbeelding moet de afbeelding in uw winkel een van deze bestandstypen zijn: .jpg, .gif of .png. Dit zijn de enige afbeeldingstypen die door Etsy worden ondersteund.

Geanimeerde .gif bestanden en transparante .png bestanden worden niet ondersteund. Als een dossier transparantie bevat, zullen de transparante delen van het beeld zwart op Etsy worden.

Bijvoorbeeld:

1. Hier is een product in Shopify met een afbeelding die een transparante achtergrond heeft.

1. Toen ik het naar Etsy uploadde, werd de achtergrond zwart voor dat beeld.

De achtergrond werd zwart omdat de achtergrond in dat product's afbeelding in Shopify transparant was. Via dit artikel kunt u meer leren over de afbeelding van de Etsy.