Waarom krijg ik 'Oh, u kunt dit voorwerp niet aan Etsy' verkopen?

Laat'leren over een van de fouten die kunnen optreden tijdens het uploaden van producten naar Etsy vanwege de Etsy principes voor de producten.

Upload fout: Oh je! Je kunt dit voorwerp niet op Etsy verkopen.

Etsy werkt volgens het principe van de verkoop van handgemaakte artikelen, vervaardigingen of wijnbouwproducten. Daarom zorgt Etsy ervoor dat het item dat u vermeldt in overeenstemming is met zijn beginselen.  


Als je een geldig product uploadt, wat is:

  •   Niet handgemaakt, vintage of maak voorwerpen.
  •   Gemaakt door iemand anders.  
  •   Gemaakt na het jaar 2000 (minder dan twintig jaar gemaakt).

Etsy detecteert het als een schending van zijn beginselen en als gevolg daarvan toont u deze fout.


Om deze fout op te lossen, volg de volgende stappen


ALS DE PRODUCT IS MADE DOOR SOMEONE ELK

  1. Als jouw "Wie heeft het gemaakt?" is "Iemand anders" zorg ervoor dat je "verandert? Wat is het?" naar "Een voorraad of gereedschap om dingen te maken."

  1. Nadat u de configuraties heeft bijgewerkt, kunt u doorgaan met het zonder problemen uploaden van uw producten naar Etsy.


IK HET PRODUCT IS BEDAN DOOR ZIJ ZIJN EN IK HET NIET ZEKEN OM Dingen TE VERANDEREN

  1. Als jouw "Wie heeft het gemaakt?" is "Iemand Else" , maar niet een "Een voorraad of gereedschap om dingen te maken." moet een vintageproduct zijn dat vandaag minstens twintig jaar eerder is gemaakt.


ALS DE PRODUCT IS VINTAGE

Waarom heeft Etsy dit beginsel?

Etsy verwacht dat zijn gebruikers hun producten zelf maken. Etsy verwacht ook dat de gebruiker het product als een leveringspunt of gereedschap vermeldt als het niet door de gebruiker wordt gemaakt. Bovendien hadden de producten voor het jaar 2000 (meer dan twintig jaar productie) moeten worden vervaardigd.

  1. Ga naar de instellingenpagina van onze app:

  1. Klik op het tabblad Etsy configuratie:

  1. Zorg ervoor dat het punt dat u op de lijst zet, twintig jaar geleden is gemaakt (voor het jaar 2000) in de "Wanneer is het gemaakt?" sectie.

  1. Nadat u de configuraties heeft bijgewerkt, kunt u doorgaan met het zonder problemen uploaden van uw producten naar Etsy.

Dat'is het! Veel tijd met verkopen!

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us