Aanmaken berekende verzendprofiel

Volg de onderstaande stappen en heb een berekend verzendprofiel in je Etsy winkel dat je kunt gebruiken voor de verkoop van producten en het uitvoeren van deze waarden per product's gewicht en maat:

1. Log in op je Etsy winkel.

1. Ga naar de " Shop Manager" sectie:

1. Ga naar de instellingen en ga naar de verzendinstellingen.

1. Klik op de knop "Maak Profiel" en je kunt beginnen met het aanmaken van je berekende verzendprofiel.

1. U heeft uw berekende verzendprofiel klaar voor gebruik en begin met de verkoop van producten.

Nu, zoals getoond in de "Documentatie", , u kunt gemakkelijk de verzendprofielen importeren die u hebt aangemaakt in onze app Etsy Integration & Sync app.

Belangrijke documentatie-links:

1. Voeg gewicht en Dimensies (breedte, hoogte & lengte) toe in Shopify Producten.
  2. Het instellen van gewicht en dimensie in onze app met behulp van geavanceerde commando's.
  3. Maak een Vaste verzendprofiel aan op Etsy.
  4. Profiel Verzendmethoden ophalen in onze app.

Tot slot krijgt u de volgende berekende storingen van de Verzendfout tijdens het uploaden van uw Shopify producten naar Etsy?

In dat geval dient u de volgende documentatie te raadplegen om dit probleem op te lossen: