Hoe kan cliënt toegang krijgen tot het gratis abonnement in Etsy integratie & Sync?

Zodra de gratis proefperiode is verlengd, heeft de klant toegang tot de gratis proefperiode door de onderstaande stappen:

1) Ga naar de "Abonnement" pagina in onze app en klik op de " Plan " knop.

2) Kies uw voorkeursplan van de beschikbare opties.

3) Tijdens het afrekenproces ziet u een bericht met een gratis proefperiode, vergelijkbaar met de afbeelding hieronder. Klik op de "" knop en je abonnementsperiode wordt geactiveerd.

4)Dat'is het, je hebt nu met succes je gratis proefperiode geactiveerd. Veel plezier!