Afbeelding beperkingen

Waarom worden al mijn Shopify afbeeldingen niet weergegeven op Etsy?

Etsy API afbeeldingen beperkingen

Net als elke andere e-commerce marktplaats stelt Etsy u ook in staat om afbeeldingen in uw producten te hebben. Dus, als gebruikers afbeeldingen van hun producten op Shopify hebben en ze vervolgens naar Etsy uploaden met behulp van Etsy Integration & Sync, gebruiken we Etsy API om hen te helpen hun Shopify producten gemakkelijk naar de Etsy te uploaden.

Veel gebruikers vragen misschien deze vraag:

Waarom worden mijn afbeeldingen verplaatst naar Etsy,'en waarom veranderen de afbeeldingen'volgens de geselecteerde variatie tijdens het bekijken van de producten?

Er zijn enkele regels en vereisten volgens de Etsy-API die we in gedachten moeten houden. Deze zijn:

1. Gebruikers kunnen 10 afbeeldingen per vermelding hebben (één de primaire afbeelding). Dus zelfs als je meer dan 10 afbeeldingen hebt, worden alleen de eerste 10 geüpload.

1. Ook andere vitale informatie, volgens de Etsy API, die u moet weten is dat als u het exacte aantal afbeeldingen heeft dat overeenkomt met hun vereisten en slechts één variatie attribuut in het product, de afbeeldingen worden gewijzigd met de gekozen variatie tijdens het bekijken van het product.

Bijvoorbeeld,'is een shirt met kleurvariaties en afbeeldingen volgens deze variaties. In dat geval zullen de afbeeldingen veranderen volgens de variatie die je op Etsy selecteert. Maar als u meer dan één variatie heeft, zoals kleur en grootte, de afbeeldingen kunnen niet worden gewijzigd volgens de geselecteerde variaties tijdens het bekijken van het product.

If you want to learn more about the image requirements on Etsy, you can visit Etsy's help and guide.