Meer dan twee variant attributen

Hoe los ik de fout op die zegt dat u meer dan twee varianteigenschappen heeft?

Etsy staat alleen twee variatie attributen toe in het product. Als het product meer dan twee variaties heeft, kan het niet worden geüpload naar de Etsy zoals ze gewonnen hebben't staat het toe.

Upload fout: Uw product heeft meer dan twee variatie attributen; Etsy ondersteunt alleen twee variatie attributen.

Wanneer u probeert om dergelijke producten te uploaden met meer dan twee variatie kenmerken, krijgt u een bericht zoals weergegeven in de afbeelding hieronder:

Bijvoorbeeld:

• Onderstaand product heeft drie variatiekenmerken, die niet kunnen worden geüpload naar Etsy.

• Je mag niet meer dan twee variatie attributen hebben om dit probleem te voorkomen. U moet één van de variatie attributen verwijderen:

• Ga naar producten -> Variant-> Klik op de "Bewerken" knop om te verwijderen -> en klik vervolgens op het "pictogram" verwijderen en klik op de knop Voltooid.

• Dan voldoet het product aan de Etsy variatieregels en verordeningen:

• Sla het product op.

Dat moet nu worden opgelost. Zodra u het product op Shopify bijwerkt, wordt het gesynchroniseerd in onze app,'en het product kan succesvol naar Etsy worden geüpload.

Let op de volgende punten:

• Stel dat sommige van de producten al uit dat diervoeder afkomstig zijn. In dat geval heeft u gewonnen'de noodzaak om het opnieuw in te dienen, wat betekent dat de mislukte producten ook automatisch zullen worden geüpload.
  • Als geen producten eerder uit die feed zijn geüpload, moet u de feed één keer opnieuw verzenden.