Realtime inventarissynchronisatie

Hoe werkt real-time inventarissynchronisatie in Etsy integratie & Sync?

U kunt de inventaris van uw producten tussen Shopify en Etsy realtime synchroniseren met behulp van Etsy Integratie & Sync. Je kunt de producten koppelen of producten van het ene platform naar het andere uploaden, en het systeem verwerkt de rest. 

Laat's begrijpen hoe de real-time inventarissynchronisatie werkt. Houd er rekening mee dat het moet samenwerken met drie verschillende platformen (Etsy, Onze Applicatie & Shopify) om uw producten te kunnen synchroniseren.

Dus, hier's hoe het werkt: ten eerste roepen we de API van Shopify of Etsy op om de gegevens te importeren. Daarna verwerken we die gegevens in ons systeem. En tot slot We sturen die verwerkte gegevens naar het volgende platform (Shopify of Etsy) door de API opnieuw aan te roepen om alles tussen Shopify en Etsy te synchroniseren.

Begrijpt u dus alstublieft dat het proces meestal binnen een realtime plaatsvindt, en soms kan het een paar minuten duren.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us