Bij gemaakte configuratie fout

Hoe los ik de Ongeldige wanneer de Datumfout is gemaakt?

Onlangs heeft Etsy hun When Made Date bijgewerkt en het jaar 2023 toegevoegd, waardoor de eerdere waarde van Etsy's voor de datum werd afgewezen. Maak je daar echter geen zorgen over. U kunt dit probleem oplossen met een paar kliks!

1. Klik op Instellingen en ga naar Etsy Configuratie.

2. Klik op het wanneer het dropdownmenu werd gemaakt en selecteer de juiste datum.

3. Scroll naar beneden en klik op de knop Updaten.

4. Ga daarna naar het uploaden van producten en her-upload de feed door te klikken op de productlijst -> Klik op de knop Opnieuw laden.

Neem gerust contact op met onze support als je hier hulp bij nodig hebt.