Hoe voeg ik geavanceerde opdrachten toe?

U kunt geavanceerde commando's gebruiken om uw productuploads aan te passen. Geavanceerde commando's geven u meer controle over uw lijsten, staat u toe om uw productlijst te wijzigen en uw Shopify productattributen met Etsy'producten te verwijzen.

Je kunt geavanceerde commando's op twee manieren toevoegen:

• Tijdens het uploaden van nieuwe producten van Shopify naar Etsy.
  • Toevoegen aan de reeds geĆ¼ploade Shopify producten aan de Etsy.

laat om te beginnen's leren hoe u geavanceerde commando's kunt toevoegen bij het uploaden van producten van Shopify naar Etsy. Meer informatie over hoe u uw Shopify producten naar Etsy kunt uploaden:

1. Tijdens het uploaden van producten, zie de "Aanvullende Instellingen" op de profielpagina van onze toepassing. Klik op de "Klik hier" link zoals getoond in de onderstaande schermafbeelding:

1. You will see another " Click here " link, which is specified for " Advanced Users Only," as shown in the screenshot below:

1. Zodra u op de " Klik hier" link, vindt u de optie om de Geavanceerde Commando's toe te voegen. Voorzie de geavanceerde opdracht en klik op de " Voeg " knop toe zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding:

1. Zodra je op de knop " Toevoegen " klikt, zal de verstrekte geavanceerde opdracht op dat profiel worden toegepast. (Let op: dit geavanceerde commando wordt alleen toegepast op producten die in dit profiel zijn inbegrepen)

Laat nu'char@@0 leren hoe u geavanceerde commando's kunt toepassen op producten die al zijn geĆ¼pload; volg deze stappen:

1. Ga naar de Upload Profielen sectie in onze app.

2. Zoek het profiel waarvoor u de wijzigingen wilt aanbrengen en klik op Bewerk:

1. Scroll naar beneden en zie de "Aanvullende Instellingen" op de profielpagina van onze applicatie. Klik op de "Klik hier" link zoals getoond in de onderstaande schermafbeelding:

1. You will see another " Click here " link, which is specified for " Advanced Users Only," as shown in the screenshot below:

1. Zodra u op de " Klik hier" link, vindt u de optie om de Geavanceerde Commando's toe te voegen. Voorzie de geavanceerde opdracht en klik op de " Voeg " knop toe zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding:

1. Zodra je op de knop " Toevoegen " klikt, de verstrekte geavanceerde opdracht zal worden toegepast op dat profiel. (Let op: Deze geavanceerde opdracht wordt alleen toegepast op producten die in dit profiel zijn inbegrepen)

1. Tot slot klik op " Opslaan & Upload." Dit zal je Etsy producten bijwerken op basis van het geavanceerde commando dat je gebruikt.

Zo kunt u Geavanceerde Commando's toevoegen met behulp van onze applicatie. Hieronder staat een uitgebreide lijst van geavanceerde commando's die als referentie kunnen dienen.

Als u hulp nodig heeft tijdens dit proces, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn meer dan bereid om te helpen.

• Hier is de lijst met geavanceerde commando's
Geavanceerd commando Beschrijving Voorbeeld
setAttributeDefault attribute_name als "waarde" Configureer de standaardwaarde voor een attribuut setAttributeDefault merk als "ABC"
MapAttribuut attribuut1 aan attribuut2 Kaart van het attribuut waarde voor attribuut1 aan attribuut2 mapAttribuutmerk naar Brand_name
verwijderenKenmerk attribuut_naam Verwijder het gespecificeerde attribuut deleteAttribuut regelaar_prijs
verwijderenAttribuut * Verwijder alle attributen verwijderenAttribuut *
regel concat(string1, string2, string3, ...) als naam Samengevoegde waarden om een nieuw attribuut te maken regel concat(titel, kleur) als new_title

regel korting (bedrag,*)

1.1= 10%

1.2=20%

Verhoog prijsklasse

regel korting (5) -> Gebruik $5 korting

regel korting (1.1, *) -> verhoogt de prijs met 10% als 1+(10% van 1) = 1,1

regel concat(beschrijving, "<br><br>tekst.") als new_description

setAttributeDefault omschrijving als $new_description

Extra informatie toevoegen aan de beschrijving

regel concat(beschrijving, "<br><br>Neem contact met ons op via onze e-mail als je vragen hebt.") als new_description

setAttributeDefault omschrijving als $new_description

Deze opdracht voegt deze zin toe aan het einde van de beschrijving die al bestaat in het product: neem contact met ons op via onze e-mail als je vragen hebt.

regel removeEmptyAttributes(attribuut) Verwijder leeg (leeg) attributen regel removeEmptyAttributes(regular_price)
regel addPriceFlatFee(amount) Verhoog de prijs van het product met een plat bedrag regel addPriceFlatFee(25)