Hoe kan ik de extra vlakke hoeveelheid aan mijn Shopify producten toevoegen voordat ik ze naar Ethy upload?

Hoe kan ik de extra vlakke hoeveelheid aan mijn Shopify producten toevoegen voordat ik ze naar Ethy upload?

Als u een extra bedrag wilt toevoegen aan uw bestaande prijs aan uw Shopify producten, je hoeft het niet meer handmatig op de producten in Etsy te doen. Je kunt de onderstaande stappen volgen en het gemakkelijk doen binnen de app zelf:

• Stap 1: Maak een productlijst aan die u naar Etsy uploadt.
  • Stap 2: Zorg ervoor dat de prijsupdate optie is ingeschakeld in de app.(Ga naar Instellingen sectie > Etsy Configuraties tab)

• Stap 3: Ga naar de sectie Upload producten. (Klik op de knop " Bewerken " Optie knop)

• Stap 4: Klik op de"Klik Hier"knop om de geavanceerde opdrachten te gebruiken.

• Stap 5: Klik op de" Meer Geavanceerde Opdrachten "knop, en je zult het vakje zien om de geavanceerde commando's te gebruiken.

• Stap 6: Geef de exacte geavanceerde opdracht aan met een waarde en voer de waarde dienovereenkomstig in.

regel AddPriceFlatFee(aantal)

• Stap 6: Je kunt dan op "Doorgaan" en je producten uploaden naar de Etsy.