Hoe kan ik mijn Etsy bestellingen handmatig ophalen en synchroniseren met Shopify?

Als uw bestellingen niet in onze app worden opgehaald door enkele technische problemen u kunt handmatig uw Etsy bestellingen importeren in het systeem en ze naar Shopify sturen.

Laat's leren hoe je dat kunt doen:

1. Ga naar "Orders" sectie in onze app.

1. Je ziet de "Bestelling ophalen" knop daar.

1. Haal het order-ID van Etsy op dat je wilt ophalen en klik op de "Bestelling" knop.

1. Uw bestellingen worden van Etsy in onze app opgehaald.

1. De bestellingen zullen binnen een minuut worden gesynchroniseerd met Shopify

Dit is hoe je handmatig je Etsy bestellingen in onze app kunt ophalen en ze naar Shopify kunt sturen voor volledigheid.