Hoe kan ik de prijs van mijn producten verhogen voordat ik ze naar Etsy?

Hoe kan ik de prijs van mijn producten verhogen voordat ik ze naar Etsy?

Laat's leren hoe je de prijs van de producten in de app "Etsy Integration & Sync" kunt verhogen voordat je producten naar Etsy uploadt.

1. U moet de productlijst aanmaken om naar Etsy te kunnen uploaden. Je kunt het gemakkelijk doen door het onderstaande artikel te volgen. (Upload het product niet)

1. Ga naar de "Producten uploaden" sectie.

1. U ziet hier de productlijst die u daar hebt aangemaakt en klikt op "Productlijst bewerken" onder de productfeeds waar u de prijs wilt verhogen.

1. Scroll naar beneden en push op "Klik hier".

1. Klik op "meer geavanceerde commando's."

1. Daarna moeten we een commando gebruiken om de prijs van de producten te verhogen.

regel korting (1.1, *)

[Hier, het typen van dit commando zal de prijsprijs met 10% verhogen omdat 1+(10% van 1) = 1,1. Dus als je je prijs met 30% wilt verhogen, gebruik dan deze formule 1+(30% van 1) = 1. en vervang het met de opdracht als regelkorting (1.3, *).]

1. Plak vervolgens het commando dat je van de bovenstaande formule hebt afgeleid en klik op "Bijwerken, Doorgaan".

1. Je kunt vervolgens klikken op "Doorgaan met" en je producten uploaden naar Etsy. (Alle producten in die productlijst zullen hun prijzen met 10% laten stijgen.)

Dit is hoe u uw Etsy productprijs kunt verhogen via onze app.