Hoe kunt u uw Etsy producten importeren naar Shopify?

Zodra de applicatie is geconfigureerd, importeren we je Etsy producten op ons platform. (U kunt de producten van de Etsy die u naar de Shopify wilt overzetten binnen de Niet Gekoppeld sectie.)

Hier'is een stapsgewijze handleiding om je door het proces te helpen:

1. Ga naar de pagina Etsy Products van onze app:

1. Binnen het gedeelte Niet Gekoppeld kunt u de producten uit Etsy vinden die u wilt overbrengen naar Shopify.

1. Om je Etsy producten individueel te importeren, klik je op de "Importeer naar Shopify" knop. U kunt ook kiezen voor bulk-select de producten en ze importeren naar Shopify.

1. Zodra u klikt op Importeren naar Shopify zal het importerende proces in gang worden gezet:

Tijdens het selecteren van een product ziet u de Delete van Etsy knop. Door erop te klikken wordt het product uit de Etsy app verwijderd. Please Note: Click on it if you want to remove the product from the Etsy app.

U kunt de producten bekijken die u vanuit Etsy naar Shopify hebt verzonden in de Geïmporteerd naar Shopify sectie.

De product updates, bestellingen en voorraad zullen regelmatig worden gesynchroniseerd tussen Shopify en Etsy voor deze producten.

Houd er rekening mee dat Shopify de primaire bron van het product is, omdat de updates van Shopify naar Etsy worden uitgevoerd.