Hoe kunt u uw Shopify collecties uploaden naar Etsy?

Probeer je een hele Shopify collectie te uploaden naar Etsy? Hier'is een stapsgewijze handleiding om je door het proces te helpen:

1. Ga naar de sectie "Producten" Shopify

1. Klik op de knop "Uploaden via de collectie" die je alle beschikbare collecties laat zien.

1. Rechtstreeks naar "Niet geüpload" sectie van de collecties om alle collecties die nog niet naar Etsy zijn geüpload weer te geven.

1. Kies de Shopify collecties die u naar de ET wilt uploaden. Klik vervolgens op de "Upload collectie naar Etsy". (Let erop dat alleen de actieve collectie van Shopify in het systeem wordt geïmporteerd.)

1. Zoek uw Shopify product'van de desbetreffende Etsy categorie.

1. Selecteer het Etsy verzendprofiel dat u wilt gebruiken in deze producten op Etsy.

1. Geef je productlijst een naam en klik "Opslaan & Upload."

Uw producten worden nu geüpload naar de Etsy met alle gegevens van Shopify, en alle nieuwe producten die je aan deze Shopify collectie toevoegt, worden automatisch naar de ET geupload.

Opmerking: standaard zullen uw geüploade producten beschikbaar zijn in de " Ontwerp" sectie van de Etsy lijst. Je hebt twee opties om deze producten actief te maken op Etsy:

1. Alleen vanuit onze app: Selecteer het product dat je actief wilt maken en klik op de " Activeren op de knop Etsy" knop. zoals getoond in de onderstaande schermafbeelding.

1. Van Etsy Winkel: In je Etsy Winkel, ga naar de "Shop Manager"

• Ga naar je "Lijsten":

• Hierna ga je naar het "concept" sectie. U vindt dit aan de linkerkant van de lijstpagina:

• Selecteer tot slot de producten die je wilt maken "actief" en klik op "Publicatie.":