Etsy bestellingen synchroniseren met Shopify.

Er zijn een paar criteria om uw Etsy bestelling te synchroniseren met Shopify:

1. Wanneer u uw producten uit Shopify naar Etsy uploadt of uw producten van Etsy naar Shopify importeert met behulp van onze applicatie, deze producten zullen worden gekoppeld met dezelfde productgegevens. Op deze manier worden je Etsy bestellingen gesynchroniseerd naar Shopify via de gekoppelde Etsy en Shopify producten.

1. De primaire factor voor de synchronisatie van de bestelling is de product SKUs. Als u geen producten met behulp van onze applicatie heeft geüpload en producten beschikbaar heeft in zowel Shopify als Etsy met dezelfde overeenkomstige SKU's. In dat geval worden Etsy orders gesynchroniseerd op basis van SKU's met Shopify.

1. Let op: Je Etsy bestelling moet betaald worden om te synchroniseren met onze plugin en WooCommerce.

Laat'leren hoe de synchronisatie wordt gebruikt.

1. Om de Etsy Orders te synchroniseren met Shopify, moet u de Order en Inventory Sync optie inschakelen in uw onboarding proces.

1. Als u deze instellingen niet hebt ingeschakeld op de onboardingpagina, kunt u ze later inschakelen door de onderstaande stappen te volgen:
    • Ga naar de plugin'sInstellingen pagina .
    • Navigeer naarBestelling tab.
    • Je vindt de optie om deOrder en Inventory Sync instellingen te activeren.

1. Als er nu een order op Etsy wordt betaald, wordt de bestelling automatisch gesynchroniseerd met onze toepassing.

1. Eenmaal gesynchroniseerd met onze applicatie, zal de applicatie op zoek gaan naar deSKU's in Shopify en vervolgens de bestelling dienovereenkomstig synchroniseren. [Let op: Bestellingen worden gesynchroniseerd op basis van de overeenkomstige SKUs]

1. Now you have to fulfill  the orders in Shopify by adding the Tracking Number  :

1. Once the order is fulfilled in Shopify, our application will mark the Order Status as Fulfilled in our application. Hetzelfde zal gebeuren op Etsy, het markeren van de orderstatus alsvoltooid .

Zo werkt synchronisatie in onze applicatie. Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons Support Team. Fijne verkoop!

• Dit is een nieuwe bestelling van de Etsy voor het product dat we vanuit Shopify met behulp van de app hebben verzonden.

• De bestelling wordt geïmporteerd in de app die je kunt zien in de sectie bestellingen. Zoals u kunt zien, is deze verstuurd naar Shopify zodat we hem vanaf daar kunnen voltooien.

Let op: als uw bestelling om wat voor reden dan ook niet naar Shopify wordt verzonden, kunt u deze ook zelf via de app versturen. Hier'is een artikel voor dat.

• U kunt die bestelling zien in de sectie met Shopify bestellingen.

• Wanneer we aan die bestelling van Shopify voldoen, zal deze ook op Etsy worden bijgewerkt met alle gegevens, zoals trackingnummers.

Houd er rekening mee dat het ook andersom werkt. Als u voldoet aan de bestelling op Etsy, wordt de informatie over Shopify bijgewerkt.

Dit is dus hoe je bestellingen door de app worden afgehandeld, zodat je vaarwel kunt zeggen tegen de handmatige updates die je eerder deed.