Een Etsy Vaste Verzendprofiel aanmaken

Volg de onderstaande stappen en heb een vast verzendprofiel in uw Etsy winkel dat u kunt gebruiken voor de verkoop van producten en het voldoen aan uw eisen:

1. Log in op je Etsy winkel.

1. Vervolgens ga je naar de Shop Manager pagina.

1. Ga naar "Instellingen" en vervolgens de "Verzendinstellingen":

1. Klik op de knop "Maak Profiel" en je kunt beginnen met het aanmaken van je afleverprofiel.

1. Kies de optie van vaste prijzen.

1. Voer de resterende gegevens in volgens uw vereisten en sla het profiel op.

1. U heeft uw vaste verzendprofiel klaar voor gebruik en begin met verkopen van producten.

Nu, zoals getoond in de "Documentatie", , u kunt gemakkelijk de verzendprofielen importeren die u hebt aangemaakt in onze app Etsy Integration & Sync app.