Afbeelding vereisten

Wat zijn de afbeeldingsvereisten voor de Etsy aanbiedingen?

Net als elke andere e-commerce marktplaats stelt Etsy u ook in staat om afbeeldingen in uw producten te hebben. Dus, als gebruikers afbeeldingen van hun producten op Shopify hebben en ze vervolgens naar Etsy uploaden met behulp vanEtsy Integration & Sync,gebruiken weEtsy APIom hen te helpen hun Shopify producten gemakkelijk naar de Etsy te uploaden.

Hier zijn enkele basisvereisten voor productafbeeldingen op de Etsy lijst volgens het Etsy:

1. Gebruikers kunnen 10 afbeeldingen per vermelding hebben (één de primaire afbeelding). Dus zelfs als je meer dan 10 afbeeldingen hebt, worden alleen de eerste 10 geüpload.

1. De aanbevolen grootte voor het weergeven van afbeeldingen is 2000px voor de kortste kant en een resolutie van 72PPI.

1. Alle afbeeldingen in uw winkel moeten één van deze bestandstypen zijn: .jpg, .gif of .png. Dit zijn de enige afbeeldingstypes die Etsy ondersteunen.

1. Geanimeerde .gif bestanden en transparante .png bestanden worden niet ondersteund. Als een dossier transparantie bevat, zullen de transparante delen van het beeld zwart op Etsy worden.

If you want to learn more about the image requirements on Etsy, you can visit Etsy's help and guide.