Titel met alle hoofdletters

Hoe lossen we de fout op als de titel alle hoofdletters is?

Laat's leren hoe het naar voren gebrachte probleem op te lossen, omdat de titel alle hoofdletters is.

Upload fout: Titel kan niet alle hoofdletters zijn.

Hier is een voorbeeld:'

• Fout veroorzaakt door alle woorden in hoofdletters

• Je kunt de titel in een paar stappen in onze app oplossen of bewerken zonder naar Shopify te gaan en het handmatig te doen.

• Ga opnieuw naar de sectie Upload producten in onze app.

• Klik op de knop " Bewerken ":

• Klik op de"Klik Hier"knop om de geavanceerde commando's te gebruiken.

• Klik op de knop" Meer geavanceerde opdrachten "en je ziet het vak om de geavanceerde opdrachten te gebruiken.

• Plak dit commando in het veld: "regel Googleexacttitle"

• Klik op Doorgaan en upload de productlijst

• Het product zal worden geĆ¼pload naar Etsy.