Automatische Producten koppelen tussen Shopify en Etsy.


U kunt eenvoudig uw producten tussen Shopify en Etsy synchroniseren als ze overeenstemmen met SKU's, titels en de exacte aard van het product.

Als een product op één platform één is, moet het ook één op het andere platform zijn. Evenzo als een product een variatie op een platform is, moet het ook een variatie zijn op het andere platform.

Laat's leren hoe producten automatisch worden gekoppeld en hun criteria in onze applicatie:


We hebben ons ingedeeld in twee delen voor de automatische productkoppeling:


  1. Gekoppeld product: Deze sectie geeft de producten weer die volledig zijn gekoppeld tussen Shopify en Etsy. Er zijn een paar criteria die in deze sectie moeten worden opgesomd:

  • Het product moet dezelfde titels en art.nrs. hebben.
  • Als een enkel product zonder variaties verschillende titels heeft maar dezelfde Art.nr. zal het worden weergegeven in deze sectie.
  • Voor variaties producten (bijv. grootte en kleur), moet het aantal variaties, variatie producttitels en SKU's hetzelfde zijn en zullen hier worden vermeld.

Belangrijke Opmerking:Als overschrijven instellingen zijn ingeschakeld voor de gekoppelde product-sectie lijsten, zullen alle wijzigingen die in Shopify zijn aangebracht ook op de Etsy verschijnen.


  1. Gekoppeld SKU: Hieronder staan de criteria die zullen worden vermeld in deze sectie:

  • Voor variatie producten die niet over een even groot aantal variant opties beschikken, zoals grootte en kleur, tussen Shopify en Etsy maar zijn gekoppeld op basis van SKU's.
  • Voor de enkele producten die SKU's in de Etsy hebben gedeeld en slechts één product is gekoppeld aan Shopify, de andere producten die niet kunnen worden gekoppeld zullen hier worden vermeld. De bestelling en voorraad zullen worden gesynchroniseerd voor deze producten op basis van art.nr.

Belangrijke Opmerking:Alleen bestelling en Inventaris worden gesynchroniseerd op basis van de overeenkomstige SKU's.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us