Maak Etsy Seller Account

Als u uw Shopify producten naar Etsy wilt sturen, moet u eerst uw Etsy verkoper-account instellen.

Etsy is op dit moment een van de snelst groeiende markten. Dus, als je'de verkoop van je Shopify naar Etsy, Etsy Integration & Sync probeert uit te breiden kan je daarmee helpen. Gebruikers kunnen hun producten vanuit Shopify naar Etsy verzenden en de inventaris en bestellingen vanaf één gecentraliseerde plaats beheren.

zo. if you have not created your Etsy shop yet, please sign in or create an Etsy account.

Volg deze eenvoudige stap voor stap om uw Etsy Seller account te voltooien.

1. Maak een Etsy Seller Account Login:

Scroll naar de onderkant van deEtsy homepageen klik opSell on Etsy.

1. Scroll naar beneden en klikOpen uw Etsy winkel.

1. Log in op het e-mailadres van uw bedrijf.

1. Stel uw Etsy Shop Voorkeuren in:

Zodra u uw e-mailadres hebt bevestigd, klikt u op het winkelbeheersicoon rechtsboven op het scherm. Het eerste deel van het opzetten van uw Etsy winkelvoorkeuren begint met het invoeren van uw winkeltaal, land en valuta.

NB:Zodra deze stap is opgeslagen, kunt u de winkeltaal niet meer wijzigen; je kunt alleentalen toevoegen.

KlikOpslaanen ga verder met de volgende stap.

1. Benoem uw winkel

1. Maak lijsten

U moet ten minste één aanbieding aanmaken tijdens het instellen van uw Etsy winkel.

Klik opVoeg eentoe om te beginnen. Er is een$ 0{,}20opsommingsvergoeding voor elke persoon die je maakt en voor elke vernieuwde lijst.

• Voeg uw productfoto's toe.

• U kunt ook een video van uw product toevoegen.

1. Voer de lijstgegevens van het product in, waaronder:

• Titel:Geef je product een naam door trefwoorden te gebruiken om zoekresultaten te optimaliseren.
  • Over deze aanbieding:Beschrijf uw product in detail. Het zal ook moeten worden gecategoriseerd als handwerk, wijngaarden of ambachtelijke aanvoer.
  • Categorie:Waar zal uw aanbieding verschijnen op Etsy?
  • Hernieuwbare opties:Kies hoe u uw aanbiedingen wilt vernieuwen na vier maanden, automatisch of handmatig.
  • Type:Uw product zal fysiek of digitaal zijn. Door de digitale versie te selecteren, worden je verzendopties gewisseld aan het uploaden van opties.

Als uw product functies heeft die fysiek worden geproduceerd door een individu of bedrijf buiten uw Etsy bedrijf, vervolgens moet u hun details invoeren in de sectieProducent partnervan de website.

• section:Deze zijn vergelijkbaar met categorieën en helpen kopers u te vinden.
  • Tags en materialen:Dit zijn vormen, kleuren, stijlen, functies, weefsels etc.

Voer de prijs van uw product in en het aantal dat u op dit moment in voorraad heeft. Voor hulp bij het prijzen van uw producten,probeer dit handige Etsy artikel.

U kunt hier een SKU invoeren als u ze gebruikt. Een SKU bestaat uit letters en cijfers die kunnen helpen het producttype en de locatie ervan te beschrijven in uw opslagsysteem. Zie meer over SKU's op Etsy hier.

Clicking Add Variations allows you to add different sizes or materials of your product which your customers can choose from. U kunt ook de prijs en voorraad hoeveelheid van elk aanpassen.

Als uw product gepersonaliseerd kan worden, bijvoorbeeld door te betoveren of af te drukken, voer dan de instructies in die in de sectie personalisatie naar uw klanten gestuurd zullen worden.

1. Maak een verzendprofiel aan voor uw Etsy Winkel:

Voor digitale producten moet u in plaats van verzendinformatie in te voeren, het digitale bestand uploaden.

Zodra u alle informatie over de aanbieding hebt ingevoerd, kunt u uw lijst bekijken. Als je blij bent met hoe het eruit ziet, klik dan opOpslaan en doorgaan met.

U kunt meer aanbiedingen toevoegen of doorgaan naar de volgende stap van het instellen van uw Etsy verkopersaccount.

1.  Voeg uw gegevens en betalingsgegevens toe.

• Vul het volgende formulier in met je persoonlijke gegevens.

• Selecteer het land waar uw bank zich bevindt. Een box verschijnt om je bankrekeninggegevens in te voeren, en Etsy zal betalingen op deze rekening storten.

1. Facturering instellen

De laatste fase is om een creditcard toe te voegen. Etsy brengt op de eerste dag van de maand de vergoedingen in rekening voor je aanbiedingen aan deze kaart.

1. Controleer je bankrekening.

Etsy zal een kleine betaling op je bankrekening storten om de juiste gegevens te verifiëren. Begin dit proces door in te loggen op uw Etsy verkoper account en volg deze instructies.

1. Navigeer naarShop Manager > Dashboard > Shop Advisor > Controleer Account.

1.  Toegang tot uw Etsy winkelbeheerder

Zodra je de configuratie van je account hebt voltooid gebruik uw Etsy verkoper account login om toegang te krijgen tot de shop manager door op het pictogram in de rechterbovenhoek te klikken.