Beschrijving beperkingen

Wat zijn de beperkingen met betrekking tot de overdracht van de beschrijving naar het Etsy?

Zoals we allemaal weten, wanneer gebruikers naar Instellingen > Etsy Configuration gaan en schakel de optie "Beschrijving Etsy overschrijven door Shopify Product," Ze verwachten dat de beschrijving van het Shopify product direct wordt overgedragen aan de Etsy producten.

Het gebeurt precies zoals de gebruiker verwacht. Er zijn echter enkele beperkingen bij het overbrengen van de Shopify productbeschrijving naar het Etsy-product, zoals hieronder uitgelegd:

  1. De vette beschrijving die naar Etsy wordt verzonden, wordt omgezet in een normale beschrijving.

Gebruikers kunnen vette woorden gebruiken om bepaalde tekst te markeren zoals ze willen dat de klant naar de winkel kijkt, zoals weergegeven in het getal hieronder.

Wanneer hetzelfde product naar Etsy is geüpload de beschrijving wordt weergegeven als standaard tekst en er komen geen vette letters op Etsy.

Zoals uit het bovenstaande cijfer blijkt, kunnen we concluderen dat de Etsy geen vette brieven steunt.

  1. Verschil tussen “SHIFT + ENTER” en “ENTER”.

Veel gebruikers gebruiken vaak "Voer" in om de lijn te wijzigen. However, when writing descriptions in Shopify, the "Enter" key and "Shift + Enter" key combination behave differently. Ik zal hier later nog op ingaan, maar kijk eerst naar de cijfers die zullen helpen om het beter te begrijpen.

De bovenstaande figuur is een duidelijk voorbeeld van een beschrijving waarbij zowel de Enter en Shift + Enter sleutels worden gebruikt.

"Dit is de Enter functie" waar ik alleen op Enter heb gedrukt, en "Dit is Shift + Enter Function" waar ik op Shift and Enter heb gedrukt. Laat'zien hoe deze wordt weergegeven in Shopify.

De bovenstaande figuur toont hoe de beschrijving in de Shopify winkel wordt gegenereerd. Je ziet duidelijk dat wanneer de "Enter" knop wordt ingedrukt, het een extra lijn tussen twee zinnen creëert.

Aan de andere kant, wanneer "Shift + Enter" wordt ingedrukt, gaat de beschrijving verder op de volgende regel.

De bovenstaande figuur is hoe de beschrijving op Etsy wordt weergegeven. Dit lijkt op Shopify, omdat er niets veranderd is behalve vette brieven die naar normaal gaan.

  1. Geordende lijst of ongeordende lijst Etsy zal Asterisk teken ‘*’ gebruiken

We kunnen een geordende lijst gebruiken zoals numerieke vorm {1, 2, 3}, alfabetische vorm {a, b, c}, of Romeinse numerieke vorm {I, II, III}, en een ongeordende lijst, die we de lijst met items kunnen noemen.

Het zal worden getoond op dezelfde manier als het wordt weergegeven tijdens het implementeren van de beschrijving in het Shopify product. Echter, wanneer dezelfde geordende of ongeordende lijst is geüpload naar Etsy, zal Etsy een asterisk teken genereren, i. ‘*’, welke gebruikers zullen begrijpen door hieronder te kijken.

Dit is hoe de beschrijving wordt ingevoegd in Shopify.

Van bovenaf ziet u dat de lijst kan worden besteld of ongeordend, en Shopify zal de lijst genereren zoals wij deze in de beschrijving van Shopware plaatsen. Of u de lijst in bulleted formulier of genummerde vorm behoudt, deze zal worden gegenereerd zoals het is geplaatst in de beschrijving van Shopify.

Van bovenstaande, het is duidelijk dat Etsy een '*' of asterisk bord genereert voor alle geordende en ongeordende lijsten die worden verstrekt in de beschrijving van Shopify producten die worden overgedragen aan de Etsy.

De bovenstaande figuur toont hoe de beschrijving orderlijsten en ongeordende lijstitels negeert.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us