Distinguïsche Etsy Orders van Shopify

Hoe kan ik bestellingen onderscheiden van Etsy en Shopify bij het importeren van Etsy orders naar mijn Shopify winkel?

Bij het importeren van orders uit Etsy in de Shopify winkel, stuurt het systeem deze bestellingen zoals geregeld op Shopify. In sommige gevallen kan het onduidelijk zijn of de bestelling afkomstig was uit Shopify zelf of uit Etsy.

We hoeven ons echter geen zorgen te maken, we hebben het over u. Ons systeem heeft specifieke instellingen die beschrijvende informatie toevoegen aan de bestelling alvorens deze naar Shopware te sturen.

1. Ga naar Instellingen pagina van onze app:

1. Navigeer naar Order sectie: Scroll een beetje naar beneden, en u vindt de Order Sync instelling:

1. Schakel de Zet Shopify order-ID in op Etsy order-ID configuratie.

Dit voegt standaard het ETSY_COM: voorvoegsel aan uw Etsy-order-ID toe. U kunt de prefix bewerken volgens uw vereisten.

1. Onder Stel Shopify Order ID in op Etsy Order ID optie, we bieden de Toon Etsy Order ID op Shopify Order Note optie. Deze functie helpt bij het toevoegen van de Etsy Order ID binnen het order notitie gedeelte, waardoor een duidelijk onderscheid tussen de bestellingen van Etsy en Shopify makkelijker wordt.

Zo kunt u bij het importeren van Etsy en Shopify bestellingen in uw Shopify winkel onderscheid maken.