Etsy Accountgegevens

Hoe krijg ik mijn Etsy winkelgegevens in de app?

Als u de details van uw verbonden Etsy winkel met het systeem wilt ontvangen, kunt u de onderstaande stappen volgen:

1. Ga naar de "Instellingen" sectie van onze app.

1. Ga naar het tabblad "Account Verbinding"
  1. Je kunt daar de gegevens van je verbonden Etsy winkel zien.

1. Je ziet'ook de knop "Wijziging/Opnieuw verbinden met Etsy Shop"

U kunt de Etsy Store wijzigen of opnieuw verbinden door op deze knop te klikken. Het is handig wanneer je naar een nieuwe winkel wilt overstappen of problemen met je huidige wilt oplossen.