Installatie en Installatie

Installeer Etsy integratie & Sync in uw Shopify winkel

De onderstaande link laat u snel toegang krijgen tot de app in uw Shopify winkel.

Etsy Integration & Sync

Verbinding maken met de Etsy winkel in de app

• Je zult deze configuratie zien zodra je de app aan je Shopify toevoegt en inlogt.
    (Je kunt kiezen of je beide order & inventaris wilt synchroniseren, alleen inventaris, of niet synchroniseer ze tussen Shopify en Etsy)
  • Kies de instellingen voor het bijwerken van het product volgens uw vereisten.
    (U kunt kiezen of u de productattributen zoals de titel, wilt tags en prijs gesynchroniseerd van Shopify naar Etsy in uw verbonden producten)
  • Tot slot, verbind je Etsy winkel.
  • Autoriseer toegang vanuit Etsy(u wordt omgeleid naar het einde van de Etsy winkel en geef vervolgens toegang.)
  • Kies uw volgende stap volgens uw vereisten.