Het instellen van gewicht en dimensie in Shopify producten uit de app zelf.

Hoe voeg ik gewicht en afmetingen toe aan mijn producten van de Etsy Integration & Sync App?

Als u gebruik maakt van een berekend verzendprofiel, moet u de gewichten en dimensies van uw producten in Shopify hebben. Je kunt deze waarden handmatig toevoegen aan de Shopify van producten of onze geavanceerde opdracht functie gebruiken om ze toe te voegen in onze app zelf.

Laat's leren hoe je de waarden van Etsy Integration & Sync kunt toevoegen. Dat kan in 4 à 5 eenvoudige stappen. Houd er rekening mee dat dit alleen kan worden gedaan in de producten die je probeert te uploaden naar Etsy met behulp van de app.

• You can see that the products that don't have weights and dimension units will get the error below.

U kunt de geavanceerde opdracht toepassen in de productlijst en de standaardwaarden opgeven voor gewichten en afmetingen die zullen worden toegepast op alle producten die zijn opgenomen in die lijst.

1. Ga naar het "Upload producten" tabblad in de app.

1. Klik op de knop " Bewerk product ":

1. En u wordt doorgestuurd naar de onderstaande pagina:

1. Klik op de "Klik Hier" knop om de geavanceerde commando's te gebruiken.

1. Klik op de knop " Meer geavanceerde opdrachten " en je ziet het vak om de geavanceerde opdrachten te gebruiken.

1. Geef de exacte geavanceerd commando met een waarde en voer de waarde dienovereenkomstig in.
  • setAttributeDefault gewicht als "uw waarde"
  • setAttributeStandaard gewicht_eenheid als "uw waarde"
  • setAttributeStandaard lengte als "uw waarde"
  • stelAttributeStandaard hoogte als "uw waarde"
  • stelAttributeStandaard breedte als "uw waarde"

1. Je kunt vervolgens klikken op "Doorgaan met" en je producten uploaden naar Etsy. De producten zullen worden geüpload met de waarden in gewichten en dimensies.

1. Ga naar Etsy, waar de producten worden geüpload met deze waarden.

Zo kun je het gewicht en de afmetingen van onze app zelf toevoegen.