Wat zijn "Gekoppeld SKU" en "Gekoppeld Product" op de pagina Etsy Producten

Uw Shopify producten en Etsy producten worden gekoppeld op basis van onderstaande criteria:

  1. Als u producten met dezelfde gegevens hebt, "Titel" of "SKUs," in zowel Shopify als Etsy, onze app zal deze producten automatisch koppelen.
  2. Als u producten van Shopify naar Etsy uploadt of uw producten importeert van Etsy naar Shopify met behulp van onze app.

Gebaseerd op bovenstaande scenario's, let's begrijpen wat "Gekoppelde SKU" en "Gekoppeld product" zijn, die u ziet op de Etsy productpagina van onze app.


  1. Gekoppelde SKU: Hieronder zijn de criteria die zullen worden vermeld in deze sectie:

  • Voor de enkele producten die SKU's in de Etsy hebben gedeeld en slechts één product is gekoppeld aan Shopify, de andere producten die niet kunnen worden gekoppeld zullen hier worden vermeld. De bestelling en voorraad zullen worden gesynchroniseerd voor deze producten op basis van art.nr.
  • Voor variatie producten die niet over een even groot aantal variant opties beschikken, zoals grootte en kleur, tussen Shopify en Etsy maar zijn gekoppeld op basis van SKU's.

Belangrijke Opmerking:Alleen bestelling en Inventaris worden gesynchroniseerd op basis van de overeenkomstige SKU's.


  1. Gekoppeld product: Deze sectie bevat de producten die volledig zijn gekoppeld aan Shopify en Etsy. Er zijn een paar criteria die in deze sectie moeten worden opgesomd:

  • Producten moeten dezelfde titels en art.nrs. hebben.
  • Als een enkel product zonder variaties verschillende titels heeft maar dezelfde Art.nr. zal het worden weergegeven in deze sectie.
  • Voor variaties producten (bijv. grootte en kleur), moet het aantal variaties, variatie producttitels en SKU's hetzelfde zijn en zullen hier worden vermeld.

Belangrijke Opmerking:Als overschrijven instellingen zijn ingeschakeld voor de gekoppelde product-sectie lijsten, zullen alle wijzigingen die in Shopify zijn aangebracht ook op de Etsy verschijnen.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us